Žirnių ir panyro troškinys

0
267

Troškiniui pasigaminti jums reikės:

  • panyro
  • šaldytų žirnelių
  • pomidorų padažo
  • ghee
  • citrinos sulčių
  • žiupsnelis cukraus
  • druskos
  • gram masala
  • kitų mėgstamų prieskonių

Šis troškinys pagaminamas taip greitai, kad kol sukviesite visus šeimos narius prie stalo, gali spėti ir atšalti 🙂

Gaminame panyro troškinį:

Jums reikės supjaustyti, maždaug 300 gr. panyro (saldaus pieno sūris), kubeliais. Įdėti šaukštelį ghee į įkaitintą keptuvę, sudėti gram masala, kitus mėgstamus prieskonius tada sudėkite panyrą, kepkite kol švelniai paruduos iš visų pusių. Panyrui apkepus sudėkite žirnelius, pasirinkite pagal skonį, jeigu mėgstate žirnelius, tai galite jų įdėti ir daugiau, bet turėtų būti maždaug taip, kad panyras nepaskęstų tarp jų 🙂 Įdėjus žirnelius, įdėkite 4 šaukštus pomidorų padažo, įpilkite šiek tiek vandens. Viską pabarstykite šiek tiek druskos, įspauskite šaukštą citrinos sulčių ir įberkite žiupsnelį cukraus, viską pamaišykite, uždenkite dangčiu ir kelias minutes patroškinkite.

Skanaus!

Pasidalinkite su kitais!

DALINTIS

Parašykite komentarą

Please enter your comment!
Please enter your name here